پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

واکنش کنعانی به قتل‌های سریالی چهار نفر از زنان بومی کانادا

واکنش کنعانی به قتل‌های سریالی چهار نفر از زنان بومی کانادا سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: دولت کانادا علیرغم ادعاهای پرشمار در دفاع از حقوق زنان در دیگر نقاط دنیا، در تامین امنیت بومیان آن کشور به ویژه زنان و کودکان عاجز است و نیت جدی و واقعی برای انجام این کار را نیز ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره واکنش وزارت امور خارجه به قتل‌های سریالی چهار نفر از زنان بومی در کانادا و همچنین مورد تحقیر و تجاوز قرار گرفتن زنان و دختران بومی در این کشور گفت: متاسفانه موضوع قتل زنان و کودکان بومی کانادایی همچنان خبرساز است و به تازگی نیز خبر قتل چهار زن بومی این کشور منتشر شده است.

وی همچنین افزود: بر اساس گزارشی که دولت کانادا منتشر کرده ۱۶ درصد از قتل‌های سالانه زنان و کودکان در این کشور، مربوط به بومیان است که به نسبت برابری جمعیتی رقم بسیار بالایی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی این امر را بیانگر آن خواند که دولت کانادا علیرغم ادعاهای پرشمار در دفاع از حقوق زنان در دیگر نقاط دنیا، در تامین امنیت بومیان آن کشور به ویژه زنان و کودکان عاجز است و نیت جدی و واقعی برای انجام این کار نیز ندارد.

کنعانی تأکید کرد: براساس اطلاعات موجود نقش نهادهای بین‌المللی برای ورود به موضوع دفاع جدی از حقوق بومیان کانادا را ضروری و مهم ارزیابی می‌کنیم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار